Ana içeriğe atla

Farmasi Sun Güneş Kremi


Açıklama

FARMASI SUN GÜNEŞ KREMLERİ VE BRONZLAŞTIRICI GÜNEŞ YAĞININ İÇERİĞİNDE BULUNAN DOĞAL ÖZLER NE İŞE YARAR?

Havuç Yağı: Yüksek oranda beta-karoten içerir. Beta-Karotenin antioksidan özelliği sayesinde Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildin, direncini arttırmasına yardımcı olur. Serbest radikallerler savaşarak, Güneşin erken yaşlandırma etkisini önlemeye yardımcı olur.
Cildin koyulaşmasını sağlayan melanin pigmentleri oluşumunu hızlandırmaya ve bronz teninizin uzun süreli kalıcı olmasına yardımcı olur.
Kakao Yağı: Hücre yenilenmesine ve onarılmasına yardımcı olan kakao yağı, bu özelliği ile cildin elastikiyetini tekrar kazanılmasında rol oynar.
Shea Yağı: Yüksek yağ asidi içeriği ile cildi derinlemesine nemlendirir ve cilde kadifemsi bir görünüm kazandırır.
Aloe Vera: Cildinizi güneç öncesi ve sonrası nemlendirir ve besler.


Farmasi SPF 30 Koruyucu Güneş Kremi

Hassas ciltlerin kullanımına uygun yüksek koruma sağlar. Güneşin hasar verici ve erken yaşlanmaya neden olan ışınlardan korur. Kolay uygulanabilen yapısı ve içeriğindeki odal nemlendirici Aloe Vera ile cildin doğal savunmasını güçlendirir. Suya dayanaklıdır.
Uygulama: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce güneşe maruz kalacak bölgelere uygulanır. 2 saat ara ile yeniden uygulanmalıdır.
Hassas Ciltler için Yüksek Korumalı Güneş Kremi 30 spf
100 ml
1115012


Farmasi SPF 50 Koruyucu Güneş Kremi

Yüksek koruma sağladığından çocuklarınız da dahil tüm aileniz gönül rahatlığıyla kullanabilir. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Güneşin hasar verici ışınlarından korur. Kolay uygulanabilen yapısı ve içeriğindeki doğal nemlendirici Aloe Vera ile cildin yumuşak ve esnek kalmasını sağlar.
SPF 50
100 ml
1115011





Farmasi Bronzlaştırıcı Güneş Yağı

Hızlı bronzlaşmayı ve düşük seviye güneş korumasını bir arada sunar. Kakao yağı uzun süre kalıcı ve yoğun bronzluk sağlarken, Shea Butter ile cildi nemlendirir, yumuşak ve esnek kalmasını sağlar. Yağlı bir bırakmayan yapısı ile cilt tarafından kolayca emilir.
Kakao & Shea Butter & Havuç Özlü Bronzlaştırıcı Yağ SPF 6
115 ml

1115014









Farmasi Rahatlatıcı Losyon

Farmasi formülünde içeren Provitamin B5 etkisi sayesinde vücudunuzu serinletici etki sağlar. E vitamini vücudunuzu besler ve güçlü bir doğal bariyer oluşturur.
Rahatlatıcı After Sun Location
100 ml
1115015




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Farmasi Temmuz 2018 Kataloğu Hizmetinizde!

Kapınıza kadar gelen  Farmasi Katalog  tamamen birinci kalite baskı tekniği ile hazırlanmış içinde kozmetik, cilt bakımı ve kişisel bakım, bebek bakım ürünleri, ev temizlik ürünleri, sağlıklı yaşam, oto temizlik ürünlerine kadar her ürünün yer aldığı tanıtıcı ve bilgilendirici geniş bir katalogdur.  Farmasi Katalog  ilk sayfasında genellikle o aya ait olan önemli kampanyalar yer alır ve sırasıyla özellikle kadın ürünleri olmakla birlikte parfüm,makyaj malzemesi, cilt bakımı ürünleri diye sıralanır. Farmasi, kurulduğu günden bugüne kadar Bakımlı hanımlar için hizmet vermiştir. Farmasi Temmuz 2018 Kataloğunda da bu göreve hizmet eden ürünler koyduk. Kataloğumuzu keyifle incelerken vücudunuzun bakımı ve sağlığınız ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Keyifli incelemeler! Ürünlerin isimleri ve görselleri dışında  Farmasi Katalog  ürünlerin içeriğine ve neye iyi geldiğine dair bilgilere ekstra dikkat eder.  Farmasi Katalog ürünleri tanıtırken kullanıcı yorumları, ürün hakkındaki dokt

Farmasi

Farmasi Nedir? Farmasi ülkemizde ilk olarak Tanalize Kozmetik bünyesinde çalışmaya başlayan 1946 yılından günümüzde kadar 118 ülkeye yaptığı 2000’den fazla ürün çeşiti ile bilinen, misyonu  10 yılda Türkiye’de ve yakın coğrafyada kişisel bakım ve kozmetik alanında doğrudan satış sektörünün lider güzellik firması olmak olan, vizyonu v arlığını; müşterilerine, danışmanlarına, çalışanlarına en yüksek faydayı sağlamak için sağlıklı, kaliteli, yenilikçi, çevreci ve uygun fiyatlı ürünler sunarak sürdürmek olan  en büyük kozmetik satış şirketlerinden bir tanesidir. En büyük ihracat şirketlerinden bir tanesi olmasının yanı sıra Türkiye ekonomisinde de büyük bir etkisi bulunmaktadır. Ürettiği kozmetik ürünleri ile günümüze kadar gelen ve her yıl büyük oranda büyüme sağlayan firma ISO 9001 standartlarına göre 40.000 m2 kapalı alanda bakım, bebek ürünleri, parfümler, deodrantlar, vücut bakım ürünleri üretmektedir. Ayrıca bu büyük firma kişilere özel seri üretimleri ile de büyü bir ür